Co dělat, když nefunguje portál stavebníka

Co dělat, když nefunguje portál stavebníka

Co dělat, když nefunguje portál stavebníka

Pokud máte problémy s portálem stavebníka, zde je několik kroků, které můžete podniknout:

Zkontrolujte přístupnost portálu

Ujistěte se, že se pokoušíte přistoupit na správnou webovou adresu, která je portal.stavebnisprava.gov.cz. Někdy může být problém na straně serveru nebo s internetovým připojením.

Sledujte aktuální informace

Vzhledem k tomu, že portál byl spuštěn nedávno a stále se objevují technické problémy, je dobré sledovat oficiální oznámení od Ministerstva pro místní rozvoj. Mnoho uživatelů hlásí, že portál nefunguje správně, což může být způsobeno nedostatky v systému.

Zkuste to později

Pokud portál nefunguje, může být užitečné počkat a zkusit to znovu později. Ministerstvo pracuje na aktualizacích a opravách, které by měly zlepšit funkčnost portálu.

Kontaktujte podporu

Pokud problém přetrvává, doporučuje se kontaktovat technickou podporu nebo příslušný stavební úřad, který vám může poskytnout další informace nebo alternativní způsoby podání žádosti.

Sledujte sociální sítě a média

Mnoho uživatelů sdílí své zkušenosti a aktuální informace na sociálních sítích nebo v médiích, což může poskytnout užitečné tipy a rady.

Kontaktujte úřad

A to ten, kam měla žádost směřovat a domluvte se na alternativních možností. Lze využít například datovou schránku (ID kbt8xbr), ze které by měla žádost přijít do ISSŘ.